Vårens hårtrender!

Jordgubbsblont, bärnsten eller mjuka koppartoner. När solen tittar fram blir vi sugna på något nytt.

När våren och sommaren kommer är vi många som längtar efter förändring. Efter vinter och mörker vill vi likt våren känna oss nya.

Säsongens trender bjuder på många alternativ: långa luggar, solkyssta toppar, milda koppartoner och djärva pasteller. Låt dig inspireras av bohemiska lockar, och korts rockiga frisyrer. Säsongens trender har något för allas tycken och smak…

Solkyssta toppar som Jeccica Parker och Kloe Kardashian.

The Wob – klassiak Bob, gärna stylad med vågor och mjuka lockar.

Rock chic, Korta tuffa frisyrer, så som Malin Åkerman och Kristen Stewart. Här är det attityd som gäller, och frisyren flirtar med rock och grunge.

Den ”Franska ” luggen ska se ofixad ut, nästan falla i ögonen och stylas väldigt enkelt.

Bohemisk 70 – tal, långa bohemiska hår med mjuka vågor och lätt textur ger den rätta looken ihop med utsvängda jeans och mönstrade tunikor.

Mjuka koppartoner, Jordgubbsblont och mild koppar syns flitigt i kändisvärlden. Mjuka toner med inslag av bärnsten och guld har ersatt de knalligt koppriga. Emma Stone är en av dessa kändisar som har anammat denna trend.

Dämpade pasteller, pastelltrenden fortsätter sin framfart, både på vårens modevisningar och i kändisvärlden. Det rosa fortsätter med sällskap av dämpade violetta och smutsigt grå toner som flörtar med rockigt grunge.

Flätor i alla dess former. Fiskbensflätor, kedjeflätor,repflätor och knutar ser vi på modehusens visningar inför vår och sommar.

Möt våren med något nytt

IMG_3520