Färgning

En färgförändring kan man göra på flera olika sätt. Här nedan kan du se en beskrivning på våra vanligaste färgbehandlingar.

Här nedan kan du se en beskrivning på våra vanligaste färgbehandlingar. Är det något du inte hittar, eller är osäker på behandling, kanske behöver du rådfråga oss. Slå en signal så hjälper vi dig.

  • Slingor i hätta
    Denna teknik används mest när man vill uppnå en jämn slingfärgförändring över hela håret (naturlig känsla), och den grundfärg man redan har är bra och ej behöver ändras. Används ofta när man vill ha babylights.
  • Färg ENKEL
    En nyans.
  • Effektslinga. om du vill ha enstaka slingeffekt när du färgar ditt hår kan du välja det som tilläggstjänst.
  • Färg KREATIV
    Fler än två nyanser  kan användas och/eller  flera effektslingor för att uppnå önskat resultat./Folieslingor.

Helblekning och färg som kräver avfärgning kan ej bokas på nätet, vid stora färgförändringar ring eller kom in så kan vi hjälpas åt att bestämma tillvägagångssätt, annars finns risken att tiden inte räcker till för att få fram det önskade slutresultatet.

I vår prislista hittar du vad det kostar, beroende vad du har för längd på ditt hår. Alla priser är frånpriser och pristillägg kan göras på behandlingar beroende på produktåtgång och teknik.

Du kan boka online direkt på vår hemsida.

Välkommen  till oss, vi vill gärna ta hand om dig och ditt hår.

TIPS

När du är nyfärgad rekomenderar vi att du använder ett färgbevarande schampo för att bevara din nyans och lyster. Tvätta inte håret i onödan, då färgens hållbarhet påverkas av antal tvättar. Fråga oss gärna om råd, så hjälper vi dig att välja ett schampo som passar just dig och ditt hår.

Tänk på att skydda ditt hår mot solljus och klorerat vatten.

Din frisör mitt på gågatan i Vänersborg.

Vänligen respektera vår tid och avboka om du får förhinder.

Avbokning av klippning senast 4 tim före bokad tid och  övriga behandlingar senast 24 tim före.

För sen eller utebliven avbokning debiteras 70% av priset.