Panthenol = Provitamin B5

Har du kliande hårbotten? Alla hår är unika.

Huden och hårbotten kliar och fjällar, rodnar och stramar. Låter det bekant? På vintern försämras hudens skyddsförmåga på grund av kyla, torr luft och brist på ljus. Panthenol, det vill säga provitamin B5, är en utmärkt ingrediens för vård av irriterad hud, tack vare dess lugnande effekt. Panthenol främjar hudens förnyelseprocess och stärker hudens naturliga skydd. Det är dessutom effektivt fuktbindande och hjälper hår och hud att hålla spänsten. Låt inte vintern irritera dig och din hårbotten.

Hårologi har inte bara Panthenol som extra tillsats utan även, Lecithin, NCA, Magnesium, Kokosnöt och Brännässla. Detta kan tillsättas i dina hårvårdsprodukter, allt beroende på ditt hår och din hårbottens status.

Hårologi kan som enda hårvårdsmärke erbjuda produkter som är personligt anpassade för ditt hår och hårbotten. Vår tillförlitliga digitala hårtest avslöjar allt du behöver veta för att få skräddarsydda Hårologi produkter för just dig. Resultatet är produkter som garanterar bättre hårkvalitet och en mer hälsosam hårbotten. Vi använder Ecocertifierade råvaror som är fria från hälsofarliga och miljöskadliga ämnen, och produktionen sker i vår egen miljövänliga fabrik i Sverige. Hårologi säljs enbart via frisörer.