Hårvård som utgår från dig och ditt hår.

 

Hårologi Tailor Made – Hårvård som utgår från dig

Med Hårologi Tailor Made får du hårvårdsprodukter som är skräddarsydda för just dig och dina unika behov. Det är superenkelt! Vi hjälps åt att hitta ditt favoritschampo och sedan blandar  vi serum och tillsatser som passar för ditt hår och dina utmaningar utifrån ditt hår och din hårbotten. 
 De allra allra flesta  människor har  inte endast en ”hårkvalitet” eller utmaning med sitt hår utan en kombination av flera. Tex:
  • Färgat hår med skadade längder och en irriterad hårbotten.
  • Torrt hår med en fet hårbotten.
  • Tunt, fintrådigt hår som är färgat med frizziga längder.
  • Torr och kliande hårbotten lockiga längder.
Känner du igen dig? Listan kan göras lång med olika utmaningar. Hårologi erbjuder dig ett smart och enkelt sätt att lösa detta genom att erbjuda dig en skräddarsydd lösning för just ditt hår.
Du väljer ett schampo för den hårkvalitet eller utmaning du anser är viktigast för dig. Vi blandar sen i ett eller flera serum i ditt utvalda schampo som fokuserar på att lösa ditt hårs utmaningar.
Vi kan skapa  en produkt som är 100% anpassad för ditt behov. Hårvård som utgår från dig. Hårologi arbetar med ”less is more” vilket innebär att vi använder oss av få noggrant utvalda ingredienser i våra produkter som verkligen gör skillnad.