Guldglimmer & juveltoner

DIN NYA PARTYLOOK!

Jättepaljetter, strass, pärlor – det rasslar till när partyprinsessorna gör entre. Iallafall om man ska titta på dom stora modeskaparna, här följer en liten guide i säsongens festtrender.

  • PARTYKLASSIKER, Guldglimmer. Inget signalerar fest som en svepande guldglänsande aftonklänning eller en raffig cocktailblåsa. Paljetter eller lame spelar ingen roll bara det är guld som glimmar! Underbara udda plagg som guldglansig jacka förhöjer lätt vardagsplagg som jeans och t-shirt till en värdig partyutstyrsel. Kombinera medhöga pumps så är du partyklar på ett kick.
  • GOTHPRINSESSAN. Nu går det att kombinera rockstjärneambitioner med prinssessdrömmar i ett enda plagg. Vippiga tyll-och spetskreaktioner i djupaste svart är motsatsen till sockriga retrodrömmar. Matchar den mörka gothromantiska trenden perfekt.
  • SCACK & MATT. En stark, grafisk trend som är lika tacksam till raffiga zebrzmönster som strama ränder. Den klassiska färgkombinationen kommer att funka finfint på fester i vinter och vara ännu hetare i vår.
  • KALASBYXA!? Säsongens fräckaste plaggnykomling tar plats på partyscenen. Styla gärna brokadglitter- eller metallicbyxan med en enkel skjorta eller blus för att öka benfokus. Matcha med dekorerade loafers eller ballerinor.
  • DETALJ: STYLAD STRUMPA, Supersött stylingtips- satsa på strumpor och strumpbyxor med det lilla extra som strass och pärldekorationer. Lyfter den lilla svarta i ett nafs.
  • VÄSKAN, KUVERTKOLL, Det ultimata partytillbehöret kuvertväskan har produktutvecklats. Numera finns den både med praktiska instickshandtag och axelkedjor som ökar användarvänligheten.
  • MATERIAL: SAMMET,  Mjuk och sensuell materialkänsla i vackra juveltoner. Sammetsplagg går utmärkt att kombinera med varandraoch om du vill vara extra modern, skippa klänningen och satsa på en sammetskostym i pyjamasmodell.
  • UPPSTICKARE, OSKULDENS TID, En vit och oskyldig spetsklänning är ett utmärkt alternativ till den lilla svarta.

Detta var en liten titt på vad dom stora modeskaparna har tänka att vi ska bära,  på vinterns fester som vi har framför oss. Det som är kul är ju att var och en av oss kan hitta något som passar  och i detta skapa vår  egen stil, och det är ju just det mode handlar om idag. Och vi måste kanske inte köpa allt nytt utan matcha upp det vi har i garderoben med några detaljer, även secondhandbutikerna har ju idag mycket att erbjuda och då behöver det inte bli så dyrt.

Ha trevligt på vinterns bjudningar!