FIL eller FOB hår?

Hydrofilt

Ett fuktälskande (hydrofilt) hår kännetecknas av tunna och fina hårstrån som typiskt skandinaviskt hår. Blir ditt hår platt och faller ihop så fort du lockat det? Då ska du tillsätta produkter som innehåller aminosyror för att stärka upp håret!Egenskaper

Rebuild Shampo
Milt och uppbyggande shampoo för tunna, fina och kemiskt behandlade hår som är i behov av förbättrad struktur (Hydrofila hår). Ger styrka och gland, verkar antistatiskt. Kan användas varje dag.

Silkesaminosyror: Ger styrka och glans.
– Veteaminosyror: Ger flexibilitet.
– Milda sockertensider: För god skumeffekt.
– Guar: Verkar antistatiskt.

Hydrofobt

Ett fuktavvisande (hydrofobt) hår kännetecknas av grova, spröda, och hårda hårstrån. Har du ett hår som är svårformat men håller bra när du väl har fixat det? Då har du till största sannolikhet hydrofobt hår. Då mår ditt hår bra av produkter som innehåller mycket fukt (fettsyror), för att ditt hår ska bli lenare mindre frissigt och glansigare

Hydrate Shampoo är optimalt för fuktavvisande, hydrofobt hår. Innehåller bomullsfröolja, aminosyror och provitamin B5 samt milda tvättaktiva ämnen baserade på majs och kokos. Reglerar fuktighetsbalansen och ger lyster.

Hydrate Cure är en fuktighetsreglerande behandling med kakao- och kokosextrakt, vitamin E och pantenol. Gör håret formbart och glansigt.