Erbjudanda v7 & 8

10% rabatt på hela Montibello serie TREAT!!!

montibello

I Montibello  TREAT hittar du shampo, balsam och inpackningar för alla hårtyper.

Har du frissigt hår, finns det shampo och mask som lugnar ner håret, passar perfekt om du brukar använda plattång, då du redan vid shamponeringen jobbar för att ditt hår ska  bli mindre frissigt och få en slätare struktur. Ultra lisso

Är du en av dom som av naturen fått lockar i ditt hår och  vill du ha extra spänst i dina lockar? då finns det shampo och mask som ger dig detta. Även vi som inte fick detta men gärna skulle vilja ha och därför permanentar våra hår bör använda Ultra rizzo får extra spänst och hållbarhet i lockarna.

Upplever du att du blir fet i hårbotten, finns det produkter som hjälper till att motverka det. Treat balance control

Det finns även färgbevarande shampo, balsam och inpackning. Treat Colour protect

Idag är det många som har problem med känslig hårbotten, det kan bli så i perioder om vi upplever mycket stress tex, eller vintertid när det är väldigt torr luft inne, sitter du mycket framför datorn kan det också torka ut din hårbotten. Då kan du välja ett extra skonsamt shampo och en efterbehandling som lugnar hårbotten. Treat sensetiv

Är ditt hår väldigt torrt och livlöst? Du kanske har gjort en färgning som blev lite för hård mot håret, eller varit på en fantastisk solsemester som torkade ur ditt hår. Sitter du mycket framför datorn? Treatserien totalRepair innehåller både shampo, balsam, inpackning och ett serum som är helt fantastiskt och en hårtoppskräm.

I Treat serien finns alla möjligheter att hitta produkter som passar för just dig. Ibland kan man behöva ett shampo som är för känslig hårbotten, samtidigt som man vill motverka frissigt hår. Du vill kanske ha ett shampo som hjälper dig så att du inte blir så fet i hårbotten samtidigt som du vill vårda dina lockar. Vi hjälper dig att hitta en lösning just för ditt hår!

Just nu har vi 10% rabatt på hela Treat serien!

montibello

Gäller v7 & 8, så långt lagret räcker.