Björk

Därför har vi valt att jobba med Björk

 

Björk är ett svenskt varumärke som grundades i Bohuslän med en strävan av att göra professionell hårvård miljövänligare. Vår filosofi är att hålla en hög kvalitet, hantverksmässig precision, fräscha produkter, noggrant urval av bra råvaror och omsorg för vår jord. Vi kallar det – Haircare with a purpose.

Men vi bryr oss om många saker, våra djur, vår miljö och ditt hår. Vi kompromissar aldrig med våra produkters funktion. Vi använder oss av björkextrakt för att lugna din hårbotten, alger för att stärka dina hårstrån och solrosolja för att skydda ditt nyfärgade hår mot färgförlust och UV-strålar.

När du väljer Björk, väljer du djurvänliga och färgbevarande hårvårdsprodukter som är närproducerade här i Sverige. Våra kemister utvecklar Björks produkter med hänsyn till dig, så väl som för vår jord. För att du ska känna dig trygg så jobbar vi med två oberoende organisationer, Naturskyddföreningen och Vi-skogen.

Vi klimatkompenserar dessutom för alla produkter i vårt sortiment och för var tionde produkt vi säljer så planterar vi ett nytt träd. Trädplantering förbättrar vårt klimat, räddar utsatta arter och hjälper folk ut ur fattigdom.