Björk

Nu lanseras nya Björk!Så här ser deras historia ut.
I hjärtat av västkusten grundades Björk, med en strävan att göra professionell hårvård miljövänligare. Dom kallar det – Haircare with a purpose.
Genom en hög kvalite på deras veganska produkter gör dom det enkelt för dig att ta ett steg mot en mer hållbar planet. Dom kompromissar aldrig med produktens funktion, björkextrakt för att lugna din hårbotten, alger för att stärka dina hårstrå och solrosolja för att skydda ditt nyfärgade hår mot färgförlust och UV-strålar. Dom har uteslutit hormonstörande parabener, uttorkande sulfater och syntetiska färgämnen.

När du väljer Björk, väljer du djurvänliga, färgbevarande hårvårdsprodukter som är närproducerade i Sverige, hårvård utvecklad med hänsyn till dig, så väl som vår jord.
För att vi ska känna oss trygga är dom certifierade av två oberoende organisationer- Naturskyddsföreningen och Vi-skogen. Björk klimatkompenserar dessutom förpackningarna på alla produkter i sortimentet , för var tionde produkt som säljs planteras ett nytt träd. Trädplantering förbättrar vårt klimat, räddar utsatta arter och hjälper folk ur fattigdom.

FILOSOFI
Hög kvalite, hantverksmässig precision, fräscha produkter, noggrant urval av bra råvaror, respekt och omsorg för vår jord. Det är några av deras värderingar som genomsyrar Björk.