Hårologins underbara värld.

Hårologi är hårvårdsmärket som har en holistisk syn på hår och har stenkoll på mottot "Hair Care Through Life".

Mega hold Hairspray

För vem
För den som vill ha en snabbtorkande hårspray som stärker frisyren och ger bra glans och är lätt att borsta ur utan en massa kladd.

Egenskaper
Hårsprayen innehåller ett silisciumderivat som förstärker hårstrået och ger glans. Polymerer ger frisyren stadga och styrka och gör att den ändå är lätt kan kamma ur. Den inne- håller miljövänlig drivgas och UV-filter som hjälper dig att skydda ditt hår mot sol, vind och klorvatten. Det är också en utmärkt spray till långhårs- uppsättningar.

Resultat
Snabbtorkande. Hållfast frisyr med god stadga och glans.

Användning
Sprayas på helt torrt hår som avslut när du har stylat frisyren.

OBS: Får INTE användas i närheten av öppen eld.

Hair Mousse

För vem
Till alla hårtyper och frisyrer.

Egenskaper
Hair Mousse Strong kan användas på frisyrer som självtorkas eller innan föning eller användning av curlers. Ger en god stadga och känsla av fyllighet till frisyren. Innehåller UV-filter och panthenol, vilket gör att det inte torkar ut  håret.

Resultat
Ger en god stadga och glans till frisyren.

 

Hårologi är hårvårdsmärket som har en holistisk syn på hår och har stenkoll på mottot ”Hair Care Through Life”. Det bästa med Hårologis hårvårdsprodukter är att dina hårbehov alltid går att tillfredsställa med de här fantastiska produkterna som har noga utvalda ingredienser för ditt hår och din hårbotten, med minsta möjliga påverkan på vår miljö.